Het verhaal achter When I'm Gone

Als marketeer werkte ik voor de branchevereniging van de uitvaartzorg. Ik kende de markt nauwelijks. Door met leden en het bestuur te praten, vergaderingen bij te wonen en er veel over te lezen leerde ik het kennen. Mijn handen begonnen vrijwel meteen te jeuken; wat valt hier nog veel te ontwikkelen. Ik werd enthousiast.

“De uitvaarten waren nagenoeg hetzelfde”

In dezelfde tijd had ik veel uitvaarten in mijn privéleven. Vrienden, buren, collega’s, ouders van vrienden en familieleden. Afscheid van allemaal unieke, bijzondere mensen, met een verhaal en een eigen leven. De uitvaarten waren nagenoeg hetzelfde.

Dat komt niet alleen omdat de nabestaanden de uitvaart moeten organiseren in de meest emotionele tijd van hun leven, maar ook omdat er geen zicht is op de wensen en mogelijkheden. Dat ging me echt aan het hart! Ieder mens verdient een uitvaart van het leven. Ik kon niet stoppen met nadenken over hoe ik dat kon realiseren. En dat deed ik ook niet.

Na jaren plannen maken, schetsen en met heel veel mensen praten is When I’m Gone geboren. When I’m Gone gaat over het leven, het hele leven. Op Wheni.nl krijgen alle waardevolle uitvaartinitiatieven een platform en kunnen nabestaanden in alle rust en overzicht de uitvaart van het leven organiseren. Ode aan het leven.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mensen in mijn team heb die vanaf het begin in mij en When I’m Gone geloven. Samen hebben wij dit gerealiseerd!

Mooie dag,
Annemiek Dogan

Het team

Founder

Annemiek Dogan

Adviseur en investeerder

Albert de Booij

Adviseur en investeerder

Rombout van Eck

Adviseur en investeerder

Gerard de Gier

Adviseur

Atay Dogan

Adviseur

Atilla Aytekin

Kunnen wij je helpen?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar, ongeacht verzekering en verzekeraar.
Samen organiseren we de unieke uitvaart voor het onvergetelijke leven van jouw dierbare.